Vendfox Logo

telefon: 076 275 77 64
epost: info@vendfox.com

Wordpress

Er hemsida är ert företags främsta ansikte utåt

Service Images

Webbutveckling med WordPress

 WordPress är verktyget som har skapat hälften av världens hemsidor. Vi som grundat Vendfox har byggt hundratals hemsidor med WordPress i över 14 år. Vi kan inte bara bygga och designa er hemsida, vi har dessutom erfarenheten och kunskapen att skapa er digitala strategi och sökmotoroptimering för att se till att er hemsida verkligen levererar.

En wordpress sida kan vara så mycket mer än en statisk hemsida. Med plugins så kan en uppsjö av olika funktioner adderas till er hemsida. Många plugins finns färdiga men vi utvecklar även egna. Det gör att vi kan göra mer med Wordpress än de flesta.

Väx med Wordpress

Wordpress används av många E-handlare. Med plugins som woocommerce kan en wordpress sida enkelt bli en e-handelsplattform. Er e-handelsplattform kan integreras med tjänster så som klarna, postnord eller affärssystem. Läs mer om våra tjänster inom e-handel.

Vi driftar och underhåller er wordpress-sida. Till en fast kostnad ser vi till att er hemsida fungerar. Ni är experter på er verksamhet och ska inte behöva tänka på er hemsidas drift. Med våra driftslösningar kommer er hemsida hållas uppdaterad och säker till ett fast pris.

Apputveckling med Vendfox

Några fördelar med WordPress:

  • Stor frihet att designa hemsidan som du vill.
  • Lätt att underhålla.
  • WordPress har en enkel och intuitiv administrationspanel.
  • Plattformen utvecklas kontinuerligt.
  • Bygger på öppen källkod och används kostnadsfritt.
  • WordPress är bra för sökmotoroptimering.
  • Som kund är du inte bunden till en leverantör.

Kontakta oss för en konsultation kring hur ni kan utveckla er hemsida i Wordpress.