Vendfox Logo

telefon: 076 275 77 64
epost: info@vendfox.com

Drift

Låt oss sköta era IT-system så du kan sköta ert företag.

Vendfox UI development

Drift och förvaltning av era hemsidor, appar och webbutiker

Arbetet med era system slutar inte när de lanseras. Vi ser till att tekniken fungerar och uppdateras. Det är inte bara en fråga om att era system ska vara anpassade till era behov även när världen ändras utan är också en fråga om säkerhet. Med regelbunden översyn så hålls era system säkra och väl uppdaterade.

Om olyckan är framme kan ni känna er trygga med att vi tar dagliga backuper på era system så de kan snabbt återställas med all data intakt.

Era system fortsätter att utvecklas

I många fall är det bättre  projektledning att utveckla en enklare app eller webbapp och sedan vidareutveckla den över tid. Till exempel Apple har jobbat på det som idag är macOS i över 40 år och det kommer fortfarande regelbundna uppdateringar. Många hemsidor som lanserades på 90-talet har utvecklats och är idag moderna sidor anpassade till företagets verksamhet så som den är nu. De bästa systemen växer fram stegvis.

Vi använder endast servrar i Sverige och alla system och datorer finns endast i Sverige. Även om Indiska utvecklare ofta deltar i projekten så hanteras data och driftsatta system endast av svenska utvecklare. Detta är för att se till att vi har full efterlevnad av GDPR.

Vendfox

  • hjälper er etablera en driftsplan och hittar de bästa strategierna för att hantera era system.
  • skalar upp er hemsida eller app när den växer. När ni får fler användare ska era system hantera det.
  • hjälper er uppnå GDPR kraven för er data. Användarnas data ska hållas säker och det ska finnas goda rutiner för hur den hanteras.
  • ger er fasta priser på er drift och ert underhåll. Med ett serviceavtal från oss kommer ni garanterat ha ett system som fungerar framöver.
  • ser till att era system har hög prestanda och optimeras regelbundet. En snabb hemsida får fler användare och rankas högre av google.
  • har support tillgänglig alla vardagar och de flesta helgdagar.

Kontakta oss för en konsultation kring hur ni kan drifta och utveckla er hemsida eller app.