Vendfox Logo

telefon: 076 275 77 64
epost: info@vendfox.com

Om Vendfox

Ett stort konsultbolag i mindre format

Vendfox solutions grundades av två seniora konsulter som funderat länge kring hur man bäst driver ett konsultbolag. Vi tror på att jobba nära kunden, att låta projekt växa fram iterativt och att ha fasta priser. Med ett stort kontaktnät i Indien kan vi rekrytera väl valda utvecklare på ett sätt som endast stora konsultbolag brukar kunna. Vi jobbar i blandade team med delar av utvecklingen i Sverige och delar i Indien. Målet är att erbjuda tjänster som oftast endast stora konsultbolag erbjuder, fast i ett mindre format. Vi har en bråkdel av de stora konsultbolagens omkostnader med större omtanke för små och medelstora kunder.

Analys

Vi analyserar ert företag, era behov och era nuvarande IT-system tillsammans. Efter det skissar vi upp tänkta lösningar, skriver en kravspecifikation och är noga med att du ska få vad du förväntar dig av oss.

Utveckling

Dina lösningar utvecklas i sprintar på två veckor där vi utvärderar och prioriterar arbetet efter varje sprint. Projektledning, servrar och data hanteras alltid från Sverige. Våra utvecklare i Sverige och Indien utvecklar mjukvaran tillsammans.

Såhär jobbar vi

Stegvis

Vi låter lösningarna växa fram stegvis med regelbunden feedback från kund.

Fast pris

Vi tar inte betalt per timme utan per projekt. Ni får ett garanterat fastpris.

Långsiktigt

Vi fortsätter att drifta, underhålla och vidareutveckla era system långsiktigt.

Läs mer om våra tjänster

Vendfox är en bred webbyrå som erbjuder heltäckande lösningar inom IT. Vi erbjuder bland annat hemsidor, Webbplattformar, e-handelslösningar och affärssystem.

Tjänster
Vendfox tjänster

Så går det till

1

Konsultation

Vi hjälper dig att få en tydlig överblick över vad vi kan göra för ditt företags system. Tillsammans spånar vi idéer och pratar om målbilden och hur vi kan ta oss dit.

2

Analys

Våra erfarna utvecklare analyserar ert företag och era behov och presenterar lösningar anpassade för just ert företag. Det är en rolig och spännande fas där vi bollar idéer.

3

Design

Det är viktigt att du ser vad du får innan du slår till. Därför brukar vi göra designen först. Vi designar hemsidor eller appar med er och när arbetet är klart får ni se hur resultatet kommer bli.

4

Utveckling

När designen är klar börjar vi med utvecklingen. Projektledning är alltid i Sverige medan delar av utvecklingen sker i Indien. Vi tror på att jobba nära kunderna och låta projektet växa fram stegvis.

5

Drift

Vi hjälper givetvis till att drifta och vidareutveckla det vi har byggt. Med ett underhållsavtal från oss kommer alla servrar och all data endast finnas i Sverige och hanteras härifrån av GDPR skäl.

6

Vidareutveckling

Vi fortsätter att bygga ut era system och anpassa dem i takt med att era behov förändras. Låt era system växa fram över tid istället för att utveckla allt på ett bräde. på så sätt är de alltid är moderna.

Våra grundare

André tech lead Vendfox

André Le Blanc

Tech lead

André head of operations Vendfox

Anto Rajulin

Head of Operations

Leonard business advisor

Leonard Le Blanc

Senior business advisor

  • Vendfox uses nodejs
  • vendfox uses wordpress
  • Vendfox uses React
  • Vendfox uses Vue
  • Vendfox uses laravel
  • Vendfox uses Python
  • Vendfox uses shopify
  • Vendfox uses woocommerce
  • Vendfox uses AWS