Vendfox Logo

telefon: 076 275 77 64
epost: info@vendfox.com

E-handel

Vi kan e-handel och tillsammans skapar vi motorn i er försäljning.

Service Images

Öka er försäljning på nätet

E-handeln har länge varit tillväxtmotorn när det gäller företagens försäljning. Men i takt med utvecklingen så påverkas e-handlarnas vardag. Gamla sanningar fungerar inte längre och nya lösningar och verktyg presenteras hela tiden. Man måste vara snabb på bollen och anpassa sig innan man blir omsprungen av konkurrenterna.

Vendfox har en bred erfarenhet av e-handel. Vi har både jobbat med den tekniska sidan med att bygga välanpassade och moderna e-handelsplattformar men vi kan även rådge er när det gäller resten av e-handeln. Efter att ha jobbat med många olika kunder i flera olika länder så vet vi vad som fungerar och inte. Därför kan vi erbjuda kompletta lösningar med CRM system, affärssystem, logistik och strategier för att lyckas med er e-handel.

Få den webbutik som passar dig

Vi har erfarenhet av olika teknologier och kan bygga en lösning som är anpassad efter era behov. Har ni bara ett behov av en mindre lösning kan shopify vara ett prisvärt alternativ. För en lite större webbutik kan woocommerce och wordpress skapa en butik med mer funktionalitet och lägre driftskostnader till ett effektivt pris. Om ni vill ha mer anpassad funktionalitet, egna produkter och full kontroll över er hemsida kan våra webbutvecklare bygga anpassade e-handels lösningar som är skapade specifikt för era behov.

Apputveckling med Vendfox

Därför bör ni satsa på e-handel:

  • Er webbutik kan sälja nästan allt. Även tjänster och digitala produkter kan säljas online.
  • En webbutik är lätt att underhålla.
  • Ni kan nå kunder i hela Sverige och även andra länder.
  • En webbutik är billigare än en fysisk butik.
  • Ni kan driva er webbutik utan att tvingas vara på plats eller jobba vissa tider.
  • E-handel passar både småbolag och jättar, er e-handelslösning skalar med er.

Kontakta oss för en konsultation kring hur ni kan bygga er e-handel.