Vendfox Logo

telefon: 076 275 77 64
epost: info@vendfox.com

Design

Skapa användarvänliga och tilltalande appar, hemsidor och webbutiker.

Vendfox UI development

Ta användarupplevelsen till nästa nivå

Er app eller hemsida är ditt företags ansikte utåt. Gränssnittet, även kallat user interface (UI) , är där människor och teknik möts. För dina kunder eller medarbetare kan det vara det främsta sättet som de interagerar mer ert företag. Ett välutformat UI är enkelt och intuitivt då det ger tydliga instruktioner om var man ska klicka till visuell feedback. En bra UI ska fungera såväl på datorn som i mobilen och fungera för alla sorters användare oavsett deras förutsättningar. Målet är att skapa en estetiskt tilltalande samt funktionell och tydlig användarupplevelse.

Så jobbar vi med design

För att kunna designa era IT-system så behöver vi lära känna er. Vi gör en förstudie där vi går igenom eventuella existerande system, hur ni jobbar idag och vilka mål ni har. Antingen utgår vi från er nuvarande grafiska profil eller så skapar vi en ny tillsammans.

Vi kan jobba ihop på plats i Uppsala, Stockholm eller Tranås eller så kan vi utan problem göra designarbetet på distans. Arbetet genomförs i omgångar där du får utvärdera designen efter varje omgång. Tillsammans ser vi till att designen passar ert företag och hur ni jobbar. Dessutom ska designen vara flexibel inför framtida ändringar. Oavsett om det är en app eller hemsida så ska designen fungera på mobilen. Det är en rolig fas av utvecklingen där många idéer utvecklas och där man får se sin vision växa fram.

När vi har gjort klart designen så presenterar vi en fullt klickbar wireframe. Ni kan då klicka igenom er nya hemsida, app eller webbutik och se hur den kommer att se ut och fungera när den väl är färdig.

En bra Design:

  • ökar er försäljning såväl e-handel som annan försäljning.
  • gör webbplattformar och appar lättare att bygga. En bra design underlättar utvecklarnas arbete.
  • förbättrar produktiviteten.
  • ökar er interaktion med kunder.
  • är viktigt för ert varumärke.
  • gör er hemsida mer synlig på google.

Kontakta oss för en konsultation kring hur ni kan desgina er hemsida eller webbplattform.