Vendfox Logo

telefon: 076 275 77 64
epost: info@vendfox.com

Webbutveckling

Skapa dynamiska och engagerande hemsidor, webbplattformar och webbutiker.

Vendfox UI development

En hemsida kan vara så mycket mer

Vill ni digitalisera era interna flöden, skapa en ny plattform för att interagera med era kunder eller bygga en e-handel utöver det vanliga? Ni kanske inser att ni kan spara både tid och pengar genom att göra ert företag mer digitalt. Eller så kanske ni har en idé till nästa stora grej inom er bransch. Vi på Vendfox är erfarna webbutvecklare och kan bygga hemsidor med funktionalitet och anpassningar. Med både front-end och back-end utvecklare i teamet kan vi designa snygga och funktionella hemsidor med webbappar med de funktioner som ert företag behöver.

Er hemsida ska lyfta ert företag och framhäva det som får er att stå ut. Istället för att använda standardmallar så går vi igenom kundens nuvarande IT-lösningar, hur kunden jobbar och vad kundens mål är. Tillsammans designar vi er nya hemsida eller webbapp.

Återanvänd webbappen som mobilapp

Moderna hemsidor kan utgöra grunden för en mobilapp. Större delen av arbetet med att utveckla en webbapp kan återanvändas för att göra en mobilapps version. Ofta är mobilen det främsta verktyget folk använder för att nå tjänster på nätet. Med en bra hemsida och appar för både Android och iOS har ni en plattform som når alla era användare. Gränsen mellan webbutveckling och mobilappsutveckling har blivit tunnare.

Vi är med på hela resan

Vi är med på hela resan från idéstadiet till design, utveckling, drift och vidareutveckling. Vårt mål är att ha långsiktiga relationer med kunderna och att bygga deras verksamhet tillsammans. Hemsidan eller webbappen är en central del av kundernas företag och måste växa och anpassas i takt med att behoven ändras. Med ett supportavtal så ser vi till att eran plattform fungerar, uppdateras och hålls säker. Webbutveckling är mer än att bara bygga en hemsida.

Bra webbutveckling:

  • låter er anpassa hemsidan till er verksamhet snarare än att ni anpassar verksamheten till hemsidan.
  • möjliggör en uppsjö av funktioner och idéer.
  • skapar snabbare och snyggare hemsidor än hemsidor byggda kring färdiga mallar.
  • går att bygga vidare på så de kan växa med ert företag.
  • kan uppdateras och fortsätter att vara modern och i framkant under många år framöver.
  • förenklar ert arbete genom att automatisera arbetsuppgifter. Er hemsida ska avlasta er och era kunder.

Kontakta oss för en konsultation kring hur ni kan utveckla er hemsida eller webbplattform.