Vendfox Logo

telefon: 076 275 77 64
epost: info@vendfox.com

Så gynnar anpassade appar
ditt företag

  • 18 augusti 2023
  • Vendfox

I dagens digitaliserade värld så måste företag göra det lilla extra för att deras användarupplevelse ska sticka ut. Med anpassade appar som utvecklats specifikt för företaget får kunderna en bättre användarupplevelse kombinerat med företaget nya möjligheter att interagera med kunder och öka försäljningen. Det finns flera goda skäl till att utveckla en anpassad app:

Lättare att använda

En anpassad app är skapad just för ditt företag med dina användare i åtanke. Designen, flödena och funktionerna är skapta för att dina användare ska få den bästa upplevelsen. Istället för att dina kunder och anställda ska anpassa sig efter en existerande app så kan appen anpassa sig efter era behov. Med en smidigare och enklare användarupplevelse och en app skapt för just era behov kommer ni spara tid och pengar

Vendfox bygger anpassade appar

Den är skapad för just era behov

Jämfört med färdiga app-lösningar finns inte en myriad överflödiga funktioner samtidigt som de funktioner dina användare faktiskt behöver är lättillgängliga och anpassade. En anpassad app har det som är viktigt för dig och ditt företag. Det är inte bara appens design som blir enklare, appen blir oftast snabbare eftersom den inte tyngs ner av överflödiga delar av one-size-fits-all lösningar.

Anpassade appar har förbättrad säkerhet

Med en anpassad app så kan säkerheten förbättras. Inga tredjepartstjänster får tillgång till datan och ni får full kontroll över vem som har tillgång till den. Genom att utveckla en egen app så vet ni precis vad appen gör och inte gör. Alla appar utvecklade av oss på Vendfox har alla servrar och databaser i Sverige och endast svensk personal har tillgång till dem.

Roligare och mer engagerande

Med en anpassad app så kan ni få en bättre app som är roligare och lättare att använda. Med analytics kan ni få statistik över användarnas beteende och vad de gillar och inte gillar. Ni kan fortsätta anpassa och bygga på appen även efter att den lanserats. Appen kan anpassas för olika kundsegment och kunderna kan få innehåll som är anpassat just för deras behov. Det leder till en mer engagerande app som era användare kommer använda i högre utsträckning.

Anpassade appar använder eran hemsida

Er app kan utvecklas tillsammans med er hemsida. Samma kod som driver er hemsida kan i stor utsträckning återanvändas för er app. Om ni ändå ska ha funktionaliteten tillgänglig på er hemsida så har ni ändå gjort större delen av jobbet av att utveckla en egen app. Ni behöver inte återuppfinna hjulet, skillnaden mellan appen och hemsidan är ofta endast en designskillnad. Under ytan så fungerar de likadant.
För att sammanfatta så har ni mer möjligheter med en anpassad app. Ni får total kontroll över datan, mer möjlighter att anpassa appen och intragera med era kunder. Ni får en bättre överblick över hur kunderna använder appen. Om ni ska ha funktionerna på er hemsida har ni redan gjort lejonparten av allt arbete som krävs för att utveckla en app. kontakta oss på vendfox för gratis rådgivning kring hur ni kan bygga er app.